През напрегнатото време, което предизвика COVID-19 и паниката около болестта, малко хора

...
През напрегнатото време, което предизвика COVID-19 и паниката около болестта, малко хора
Коментари Харесай

Без шеги за първи април от Google тази година

През напрегнатото време, което предизвика COVID-19 и суматохата към заболяването, малко хора са се замисляли към идващия първи април, когато всеки би трябвало да показа своите най-хитри и новаторски смешки. На фирмите не им е до смешки обаче и  Гугъл първа изяви предпочитание да се въздържи . Информацията идва с помощта на Business Insider, които се снабдиха с вътрешен имейл, насочен към чиновниците на Гугъл.

В имейла маркетинг шефът на компанията Лорейн Тухил показа:

„ При нормални условия Денят на шегата е традиция за Гугъл и време да отбележим обстоятелството, че сме неконвенционална компания. Тази година ще загърбим тази традиция от почитание към всички, които се борят против пандемията COVID-19. Сега най-важната ни цел е да сме от помощ на хората, тъй че дано запазим шегите за идващия първи април, който безспорно ще е по-светъл от този. “

Имейлът на Тухил е разпратен до всички мениджъри на филиали в Гугъл, апелирайки и да се приключи работата върху евентуални планове, планувани за първи април. Това е по този начин, тъй като за компанията Денят на шегата се съпровожда с огромна акция, обхващаща огромен набор от артикули. Няма да е ненадейно доста други компании и марки в Съединени американски щати също да се въздържат от предприемане на дейности на първи април. В момента в Щатите коронавирусът върлува с цялостна мощ, като има повече инфектирани даже от Китай и милиони американци са без работа.

 

kaldata.com

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР